Nieuwsbrief

png transparant 161px - e-mail footervrijdag 03 februari 2017 12:34

Beste politieke vrienden,

Het bestuur, het raadslid en de fractie van de CU in Tiel wensen u allen nog een gezegend 2017 toe.

We zitten alweer in de 5e week van 2017.

Ook het vrijwilligerswerk, zoals onze politieke inspanningen binnen de CU voor de stad Tiel, zijn al weer een poosje gestart.

We vinden het ontzettend belangrijk om vanuit onze identiteit als christen mee te werken aan de politieke besluitvorming in Tiel.

En laten we welzijn, hoe uniek is dat niet vandaag, dat we hoop en zingeving mogen uitstralen in onze omgang met onze land-, en stadsgenoten.

We gaan twee belangrijke jaren tegemoet, verkiezingen in 2017 voor de landelijke vertegenwoordiging, en in 2018 voor de gemeenteraad.

Op het spel zal gaan staan hier in Tiel of gecontinueerd kan worden, wat we de afgelopen 8 jaar hebben mogen doen in Tiel.

En dat is zeker niet vanzelfsprekend. Daarvoor is gebed en draagvlak nodig van onze achterban, met wekelijkse inzet.

Terugkijkend is het een Godswonder, dat dit straks in 2018 8 jaar is gebeurd, week in week uit; ook een dankbaar idee, met name voor raadslid en fractie hieraan te hebben kunnen meewerken.

Om straks op een succesvolle wijze aan de slag te kunnen gaan met de beide verkiezingen willen we u over en voor dit werk informeren en activeren.  

Naast een Algemene Ledenvergadering op 20.02.2017 hebben we als bestuur het plan u als lid, maar ook hen, van wie we denken of vermoeden sympathie voor de CU te hebben, op te bellen. Op een meer persoonlijke wijze kunnen we dan afstemmen, wat we voor elkaar kunnen betekenen.  

De agenda voor de ALV komt nog op de website; naast wat formele zaken zal de essentie  zijn hoe we elkaar kunnen stimuleren.

Voor succes is het van belang, dat verwachtingen, idealen, verplichtingen en mogelijkheden passend op elkaar worden afgestemd, zodat we in een positieve enthousiasmerende flow de verkiezingen meemaken.

Doet u mee, en kan de CU-politiek in Tiel op u rekenen?

Tot horens

Bestuur CU afdeling Tiel

« Terug

Reacties op 'Nieuwsbrief'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.