DE CHRISTENUNIE ZORGT VOOR EEN SCHONE VERKIEZINGSMARKT IN TIEL

dinsdag 07 maart 2017 06:03

DE CHRISTENUNIE RUIMT DE VERKIEZINGSMARKT OP, OP 11 MAART IN TIEL


DE CHRISTENUNIE DEELT ALLEEN FLYERS UIT OP VERZOEK IN TIEL


Met deze quote begint het persbericht. U kunt het vinden o.a. via de link:
http://stadtiel.nl/deel-je-nieuws-activiteit/cu-kamerlid-bezoekt-verkiezingsmarkt-tiel-217813
Kamerlid Eppo Bruins zal op zaterdag 11 maart van 15.00 – 16.00 uur de verkiezingsmarkt in Tiel op de Markt bezoeken. Bezoek de CU-verkiezingskraam en ga het gesprek aan met uw stadsgenoten.
Eerder op de dag zullen 4 vrijwilligers uit bestuur en fractie van de CU Tiel een bijdrage leveren aan NLdoet in de Hertogenwijk : zwerfvuil opruimen op een ludieke manier met de kinderen uit de wijk.
De ALV van 20 februari met 20 aanwezigen gaf een eerste voorzet voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Commissies werden benoemd. Tevens werd het overleg met de SGP doorgenomen; dit wordt voortgezet na de ALV van de SGP half maart; inzet en doel : laten we als christenen in Tiel elkaar opzoeken en samenwerken in de politiek waar dat kan en moet. We willen voorkomen, dat het politieke werk een hobby gaat worden van enkelingen. Daarvoor is een bredere en actievere achterban nodig, dan nu het geval is. We namen afscheid van Aart Schelling als penningmeester. We zijn blij, dat we tijdelijk van de ervaring en netwerken van Joop de Jong als oud-bestuurslid gebruik mogen maken in het bestuur. In een belronde voor de ALV bleek grote betrokkenheid bij de CU-afdeling; echter de leden vergrijzen en lopen meer en meer tegen eigen beperkingen, dan wel mantelzorg verplichtingen aan.
We gaan nu eerst de inspanningen voor 15 maart aan als CU-afdeling. Daarna richten we ons verder op de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Als bestuur en fractie zullen we u tot vervelends toe benaderen, want er zal meer inspanning van de achterban moeten komen, willen we een zegen zijn voor de stad Tiel, zoals we dat mochten zijn in de afgelopen 8 jaar.
U hoort van ons; wij ook van U, hopen wij?. Geloof in politiek, ook in Tiel.

« Terug

Reacties op 'DE CHRISTENUNIE ZORGT VOOR EEN SCHONE VERKIEZINGSMARKT IN TIEL'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.